UpLeft

WWW.PLIPP.SE - PÅ PLiPP ANNONSSAJT FINNS MÖJLIGHETERNA DU INTE HAFT TIDIGARE!
Företagsannons från Floating Rest International AB    Klicka här för att komma till annonsen

Floating-tankar - Aqua-Anima - Säljes

Floating-tankar - Aqua-Anima - Säljes

Välkommen till Floating Rest International AB

Bolagets ägare har arbetat med behandlingsformen, Floating Rest, sedan tidigt 1990-tal och har själva utvecklat dagens äggformade, välisolerade och säkra flyttank.


Floating International i Kramfors AB bildades år 2000 med avsikt att förlägga såväl sätet som tillverkningen i norra halvan av Sverige. Men efter en rundvandring hos olika glasfibertillverkar i Örnsköldsvik, ADAK, Sundsvall och Karlstad så hittade vi slutligen i Västervik det familjeföretaget som med engagemang, noggrannhet och professionalitet kunde tillverka de formar som nu används för att kunna marknadsföra marknadens troligen mest prisvärda och välutrustade flyttank.


Vår affärsidé är att sälja flyttankar och tillbehör med hög kvalitet och till lågt pris samt att utbilda slutkunden för att flytkunderna skall få största möjliga behållning av sin flyttid.


Vi ger dig som köpare även kontakter med andra leverantörer som kan vara användbara för att din mottagning skall bli attraktiv och välbesökt. Det kan gälla allt från shampoo, krämer, musik till handdukar och badskor.

WWW.PLIPP.SE - VÄRLDENS MEST LEVANDE ANNONSPELARE!