Ferratum

 
   
 

Ferratum är det enkla och smidiga alternativet till kreditkort

 
 
Ferratum är det enkla och smidiga alternativet till kreditkort och finns till för Dig som är i behov av en mindre summa pengar under en begränsad tidsperiod.

Ferratum finns i 13 länder i Europa och är i ständig utveckling. Företaget är privatägt och startade i Finland 2005 där vi var först med att utveckla produkten så att det idag, med några enkla knapptryckningar, är möjligt att ansöka om lån via sin mobiltelefon. Våren 2006 öppnade verksamheten upp i Sverige och har sedan dess erbjudit korta, snabba lån på den svenska marknaden för kundkrediter.

Professionalism är vårt ledord vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Ferratum gör utförliga kredit- och ID-kontroller på alla låntagare och arbetar utifrån den lagstiftning som reglerar den bransch vi tillhör.

Ferratums kunder är i åldrarna 19-75 år och kommer ifrån alla olika delar av Sverige. Ferratum är det enkla och smidiga alternativet till kreditkort och finns till för Dig som är i behov av en mindre summa pengar under en begränsad tidsperiod. Kanske behöver Du gå till tandläkaren, köpa ett nytt soffbord eller behöver extra reskassa för solsemestern? Ferratum hjälper Dig med Dina behov.
 
 
Kategorier:
ferratum snabba lån snabb lån korta lån låna pengar sms-lån sms lån snabblån behov
 
PLiPP's Annonspelare

Här finns alltid de senaste annonserna från Sveriges hetaste webtjänster och webshop's
Tidsbokning

OnLine Tidsbokning för företag föreningar och privatpersoner

SalCella Saltrum


site built and powered by DevSoft Stockholm

På PLiPP's Annonssajt finns möjligheterna du inte haft tidigare!