Mobil2

 
  Mobil2  
 

mobil2.se

 
 


MOBIL2 ÄR TILL FÖR DIG

MOBIL2 tror på billig mobiltelefoni. Vi gör upp med uppfattningen att telebranchen är ogenomskinlig. MOBIL2 har abonnemang som är tydliga och okomplicerade till marknadens lägsta priser - utan dyra överraskningar!

Förutom mobiltelefoni, levererar vi också mobila bredband och data surfa paket till låga priser. Vi har exempel en produkt där allt ingår. Det betyder att du kan känna dig säker på stor leken på din faktura.

Vi tänker nytt och administrerar enkelt. Vi har inga dyra fysiska butiker du kan gå in i, men i gengäld har vi bekväm och enkel självbetjäning på nätet och kunnig personal som alltid är redo att hjälpa dig. Därför kan MOBIL2 erbjuda låga priser, och du kan spara pengar på din mobiltelefoni.INGEN BINDNINGSTID

Vi säljer inte med någon telefon som bidrag och behöver därför inte låsa fast dig i långsiktiga kontrakt med höga priser. Hos oss får du mobiltelefoni till några av de lägsta priserna på marknaden. Hos MOBIL2 skall du vara kund för att du vill, inte för att du är tvungen till det. Vi har ingen bindningstid på våra mobila abonnemang, och du har full frihet att välja det mobila abonnemang som passar dig bäst.SUVERÄN MOBILTECKNING

MOBIL2 har sitt huvudkontor i Malmö och använder TeliaSoneras landstäckande mobilnät. Det garanterar dig bra kvalitet och täckning oavsett var i Sverige du bor.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen som kund hos MOBIL2!
 
 
Kategorier:
mobil2 ingen bindningstid mobiltelefoni abonnemang marknaden priser därför telefon mobili
 
PLiPP's Annonspelare

Här finns alltid de senaste annonserna från Sveriges hetaste webtjänster och webshop's
Tidsbokning

OnLine Tidsbokning för företag föreningar och privatpersoner

SalCella Saltrum


site built and powered by DevSoft Stockholm

På PLiPP's Annonssajt finns möjligheterna du inte haft tidigare!